Anamdra


Go to content

 

 

 

 

Op 28-02-2020 zijn geboren 6 reutjes en 4 teefjes. Uit de combinatie Tara en Nostra.

 

Alle pups zijn reeds besproken. Geen nest planning meer in 2020.

 

 

 

Fokken is meer dan alleen een nest op de wereld zetten en vermenigvuldigen. Wij proberen om voor een zo overwogen mogelijke combinatie te kiezen. Gezonde bloedlijnen bij elkaar te brengen en vandaaruit verder te fokken. Rekening houdend met de richtlijnen van de rasvereniging en de ras standaard. Naast gezondheid is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het karakter van de ouderdieren. Zowel Nostra als Tara hebben een stabiel en evenwichtig karakter, qua gezondheid zijn ze beiden getest op HD, vWB en oogafwijking. Ook hebben ze beide recent een hartonderzoek gehad een echo en 24 uurs holter test. Daaruit zijn geen aanwijzingen gevonden voor DCM.

 

 

Op werkgebied heeft Nostra de aankeuring in Duitsland behaald ZVA 1A, IPO 3 en deelnemer geweest van het IDC in 2019. Tara heeft op werkgebied, ZTP 1A sg, DGT, DKT en is in opleiding voor IGP 1. De pups groeien op in huiselijke kring, krijgen een NHSB stamboom zijn gechipt, geŽnt en ontwormd.

 

Indien u graag meer info wenst kunt u contact met ons opnemen. Meer informatie over u en uw situatie wordt op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Back to content | Back to main menu